Vinhulens italienske madopskrifter - Klassisk italiensk velsmag.

Vespro

Vi kaldte oprindeligt denne side for Raffaella Buratelli's madhjørne - et inspirationssted for alle os der holder af den originale italienske kogekunst og madtradition.

Desværre valgte Raffaella at stoppe med at lave mad på hendes lille madsted på Nørrebro - og det var en stor skam, men det skal ikke forhindre Vinhulen.dk i at fortsætte traditionen!

Det er ingen hemmelighed, at vi på Vinhulen.dk er glade for italienske vine, men vore hjerter er også dedikeret til italiensk mad og italienske specialiteter. Det har givet os inspiration til at gøre lidt mere ved emnet...

Vespro

Vinhulen.dk har valgt at beholde billederne af Raffaella i sit rette element, da hun er drivkraften bag en række af nedenstående opskrifter, som har beriget undertegnede og mange læsere med rigtigt gode madoplevelser!

Mange italienske madopskrifter findes i mange versioner. Vi har på Vinhulen.dk forsøgt at lave dem, der i vor verden virker mest autentiske i forhold til, hvad vi har smagt, når vi har været rundt omkring i Italien på utallige vinture og ferier.

Vi ønsker velbekomme! Kast jer ud i det - det er ikke svært.

Italiensk mad er kendetegnet ved få, friske ingredienser og minimum lige så meget kærlighed i madlavningen. Den slags kaldes passion, og har du det, så vil opskrifterne gøre dig og dine medspisere til lykkeligere mennesker - med garanti.


Opskrifter opdelt efter madtype:

Opskrifter opdelt efter region:
  • Trentino - Alto Adige

Opskrifter alfabetisk: