Lrdagsmenuen 2

Utroligt nem at lave, tager nsten ingen tid, og smager dejligt!!
Retten er til 2 personer, s man bliver mt.



Pasta Fantastico

200 gram bacon i tern
500 gram friske champignon
1/4 liter flde
1 pift hvidvin
50 gram Danablue blskimmelost
Hvid peber
1 pakke frisk pasta Tagliolini Naturel 250 gram

Varm en pande godt op og put bacon i tern p panden. Lad baconen simre, til den har afgivet fedt. Tilst de skiveskrne, rengjorte champignon p panden og lad dem stege sammen med baconen. Nr bde bacon og champignon er godt stegte, tilsttes et pift hvidvin (5 - 10 cl.) og koger med i ca. 2 min. Tilst herefter flden og giv retten et pnt skud hvid peber. Nr retten er lige fr den koger, tilsttes Danablue i sm stykker som smelter ind i saucen og giver retten den traditionelle smag. Elsker du smagen af blskimmelost, kan du med fordel tilstte ekstra.

Mens retten smkoger i 5 min. hlder du den friske pasta i kogende vand og lader den koge i 1-2 min. (flg anvisning p pakken). Fordel pastaen p 2 tallerkener og fordel pandens frdige resultat over pastaen. Server gerne en lunristet Ciabatta bolle til retten....

Retten er middeltung i sin konsistens. Jeg foretrkker en valpolicella af nyere rgang eller en Primitivo til retten. Det er dog op til den enkeltes smagslg at vurdere. Jeg har god erfaring med, at nsten alle vine str godt til denne ret.


Menuen er kreeret og venligst stillet til rdighed af Vinhulen.dk
Vinen er valgt af Vinhulen.dk
Velbekomme...